Tips for livet: Slik gjør du når malingen kommer på klærne

Akvarell, gouache, akryl og oljemaling er kjent for de som elsker å male.Det er imidlertid vanlig å leke med maling og sette den på ansiktet, klærne og veggen. Spesielt barn som tegner, det er en katastrofescene

e1

Babyene hadde det bra, men de dyrebare mødrene var bekymret for om malingen kunne vaskes av klærne, og om gulv og vegger hjemme måtte renoveres. I dag deler xiaobian tips om malingsrengjøring, for å unngå bekymringene våre. ~

 

Fjern pigment fra huden

 

Når barn lager, er det uunngåelig at det blir pigmenter på huden.Det er best å bruke såpe eller hånddesinfeksjon for å rengjøre med vann før pigmentene er tørre.

e2

Rengjør malingen av klærne dine

 

vannfarge børste:Når klærne er tørre, påfør den originale vaskemiddelløsningen på flekkene, dekk flekkene helt, la stå i 5 minutter (kan gnies forsiktig), tilsett vaskemiddel for vanlig vask

e3

Gouachepigment, akvarellpigment:husk å gjøre behandling umiddelbart, eller du kan først skylle med kaldt vann, bløtlegge flekkene, så langt som mulig for å fortynne flekkene, og deretter påføre vaskemiddel eller såpe i flekkene, dekke flekkene helt, stå i 5 minutter (kan evt. gni forsiktig), eller vask flekkene med alkohol.

 

e4

Akrylmaling:Bløtlegg akryldelen i hvitvin eller medisinsk alkohol, gni forsiktig av malingen. Det bør imidlertid bemerkes at metoden ovenfor bør brukes så snart som mulig etter å ha droppet propylenpigment for å rengjøre, ellers etter tørking, kun aceton eller industriell alkohol kan brukes til å rengjøre.

e5

Markeringsmaling:Hvis du får markørmaling på klærne dine (f.eks. termos, klær...I tillegg til papirgjenstander), kan du bruke toalettvann (vindoljeessens) for å fjerne. Først av alt, rengjør forurensningen med vann, fjern noen flekker, og slipp deretter litt toalettvann (vindoljeessens), ta forsiktig serviettservietten, og skyll deretter, OK!(PS: Hvis en gang ikke er nok til å gjøre mer ~)

e6

e7

e8

Oljemaling:terpentin bør vaskes først, og deretter vaskemiddel kan vaskes av. Det er best å vaske med en gang.Ikke la malingen sitte for lenge på klærne, da det blir vanskelig å vaske. Vaskepulver kan også vaskes, men det er å være tålmodig gni en gni, kan bare vaskes.

e9

Slik rengjør du klær med trykk:Mange klær og sko er trykket med akryl, så det er best å ikke bruke organiske løsemidler når du vasker slike klær, spesielt enzymatiske vaskepulver, som inneholder overflateaktive stoffer som kan fjerne malingen av klærne. Det er best å vaske klærne alene for hånd i tillegg, og bruk vaskepulver, mindre vaskemiddel, bløtleggingstiden bør heller ikke være for lang.

 

e10

Rengjør malingen fra gulvet

Maling kom på gulvet, kan referere til behandlingsmetoden for propylen, før maling ikke tørket, med våt klut kan tørkes ren.

e11

Rengjør malingen av veggene

Hvis det er en akvarellpenn eller gouache, kan vi bare tørke den med et vått håndkle.
Med akryl- og oljemaling kan vi også bruke våtservietter før de tørker. Hvis malingen allerede er tørr, kan vi bruke en liten slikkepott for å fjerne de tykkere delene, deretter pusse litt sandpapir og deretter spraye på originalmalingen.

e12

Hvordan rengjøre oljemaling? Punktene ovenfor er oppsummert av xiaobian for deg.Jeg tror at du vil ha en viss forståelse etter å ha lest den, slik at når du velger vil det være et bedre valg. Vi må velge godt når vi møter en slik situasjon. Selvfølgelig, hvis du har noen gode meninger eller forslag kan legge frem for å dele med oss.


Innleggstid: Des-09-2021